Pixling - Konsert

Fick några pixelidéer. Jag gjorde en idé till "verklighet".


Jag gillar miniatyrer bättre ^^
Detta är en konsert. Det blev bra till en början och jag fick idéer, sedan fick jag inte ihop det, till sist gick det, och nu ser den ut såhär =D Jag blev väldigt nöjd! Vad tycks?

Grattis till mig!Pixling - Devil VS Angel Or Love

Angående namnet heter bilden "Devil VS Angel Or Love"

Här kommer den! Kommentera vad ni tycker, om ni gillar den :DJag gillar miniatyrer bättre än i full storlek, Man ser bättre på en miniatyrbild om man klickar på den ^^
Jag behöver nog inte förklara någonting om bilden.

Födelsedag!

Jag fyller år irl i dag (är lite knäppt att skriva irl i sin egen blogg...). Jag fick jättemånga grattis, jag vet inte hur många gånger jag sa tack!
Jag fick presenter av: CocacolaIsBackAgain   tearsdontfall,   Qina-   SweetJag=cool   Adam-Tensta163   Herman231   -.-Poff-.-   bluem
Tack till er! Tänk inte på vart ditt namn står, om någon nu läser det här, jag blir glad vad jag än får. Födelsedagen är inte över än!

Vill ni kanske veta vad jag fick också? No problems!
Detta fick jag (inte i någon viss ordning, eller i ordningen jag fick det): En HC soffa, Rosenblad, Grönt litet bord, HC Pall, DJ Fuse's Duck Funk och 4 mynt. Två av en person och ett var av två andra :D I'm Happy!

Håller förresten på med en pixelbild! Och nej, inte så jättekomplicerat den här gången, hann inte fortsätta igår, det var ju lite synd.

Om du undrar vad jag fick av vem är det bara att slängen in en liten kommentar :D

Tack och hej!

HC, igen

Fick mynt av ikka och fertiliz, så jag blev HC för fertiliz mynt. Är HC igen, ser lite annorlunda ut än på bilden.

RSS 2.0