Presenter - innehållet

Jag fattar inte att han köpte paket till mig, det jag fick var: Ett Z-TV-bord, En grön zink dubbelsäng, en lila globo och en grön zink karmstol. Till värdet av 13 mynt :O Shit! Att han ger saker för 13 mynt till mig, jag känner honom inte ens, och det var visst från honom. Trodde det skulle vara skitsaker xD

Presenter

Fick presenter av nån mystisk främling i natt, vet inte varför, men han som påstod att det var han som skickade sa att han hade tråkigt, ofta man skickar presenter bara för det... Han sa att han skickade zinksaker, ofta jag vill ha det :S Ska öppna när jag kommer hem från skolan i morgon. God natt med er!

Pixling - Tisdag

Här kommer dagens pixling, blev så sugen på att pixla en till bild, en snyggare, med ännu snyggare golv, och som har lite mer "liv" i sig, allt är så stelt på den andra, typ folk som sitter ner och ler, kul va? Nu är det lite mer avancerat.Den kanske är en aning suddig, men ni får nöja er med den. För jag har hållt på typ hela dagen, men inte lika länge som med den andra. Konstigt nog. Men jag har fortfarande en annan favorit :D Den är super snygg, men denna är en av mina favoriter, av mina egna pixlingar, har fortfarande HC-festen, men den har jag nog inte... Eller jo, det har jag nog. Jag kollade, och det hade jag visst inte, hehe, får ladda upp den nån gång, men inte nu, skit samma.

Klicka på bilden för att dne ska bli större!

Pixling

Satt uppe väldigt sent och pixlade igår. Resultatet kommer här:(Det synd mycket bättre som men klickar på miniatyren, så bilden blir större)

Jag vill tacka alla som var med. Nu blir det att informera alla att jag är klar med bilden :D
Skriv gärna en kommentar om bilden, hur snygg/ful/fantastisk du tycker att den är, eller något annat, du får vara anonym om du inte vill avslöja vem du är för mig. 

Habbo Guide

Jag är ju Habbo Guide och jag Guidade lite habbor i dag. Efter ett tag stötte jag på en tjej som var i samma rum och Guidade som jag var och sen dök hon upp nästan vid varenda habbo, det var inte LITE störande. Jag tänkte liksom: "Hallå, stick! Vad gör hon här? Varför är hon överallt?" Sedan efter några habbor var hon inte kvar och efter ytteligare några kunde jag inte guida fler eftersom jag redan guidade tillräckligt många. Man kan guida max 10 stycken samtidigt. Det som var mest störande var folk som inte ens var nya egentligen, förutom en kille vid namn dex-. Han sa att jag var söt  =D.

Nu chattar jag med typ en och varken ikka, ferti eller tompa är inne nu, det är tråkigt. Saknar dem.

Snackade med ferti om Korridoren till Chillrummen också (innan då alltså) och han sa att han kunde äga den. Jag får snacka med ikka och tompa om det också, eftersom vi hade uteslutit mig.

Igår

Alla fyra var inne igår! Dock inte ikka samtidigt som tompa, mig och fertiliz, men hon loggade in efter att både tompa och fertiliz hade loggat ut så jag sa till henne att hon missade dem. Tyckte synd om henne.

Vi satt i ferti's chillrum, som han hade gjort om. Sedan så skulle ferti göra en sak. Efter det hade tompa gått också, så jag följde efter honom och sa att det blev väldigt ensamt. Vi satt i hans chillrum och snackade lite, och jag sa bland annat om idén att koppla ihop alla (ikkas, mitt, tompas och fertis) chillrum. Vet inte vad jag fick för svar, om dte var ett Ja eller om det var nåt annat. Men sen när alla hade loggat ut och ikka var inne så tog jag upp det med henne och kom på att man kan ha en korridor av nåt slag. Det var rätt bra idé tycker jag...

Pixling


Detta är en pixling jag gjort i dag.

Det föreställer ett chillrum och det händer lite olika saker. Killen på dansgolvet dansar med massa blonintjejer!
Sedan står det två par som kysser varanda, ni kan väl gissa vilka det är!
Sedan sitter det sex och chillar och snckar lite.
Det är en tjej som gör någonting framför killem vad kan ni lista ut själva!


Här kommer en miniatyr (klicka på den så blir den större):


Saknar

Snacka om att jag saknar ikka och Fertiliz såå himla mycket. Jag vill att de ska logga in!

RSS 2.0