Li-love is back!

Är det fortfarande folk som kollar den här bloggen?

I vilket fall som helst så brukar jag gå in ibland och kolla om jag hittar socialt folk att chatta med. Förut gick jag mest efter utseendet på habbogubbarna om de ville bli kompisar men nu är det det som finns på insidan som räknas istället. Fast det är klart, är det ett bacon (ni vet en habbotjej med håret som liknar bacon? Det är i vilket fall inte jag som kommit på det) som vill bli kompis funderar man ett tag om man ska acceptera eller inte. Jag vet inte hur ni (om det nu är någon som fortfarande kollar in här) gör, ni får gärna berätta hur ni gör. Jag frågar inte för att få kommentarer, jag frågar för att jag är nyfiken.

Min header vilseleder nog lite grann med tanke på att jag inte är HC längre.

På tal om det senaste inlägget så har jag hittat Iz igen! Inte för att jag tappade bort honom senast men han loggade in, bad om ursäkt onödigt mycket och jag sa att det var okej. Han är inte inne lika mycket på hh nu för tiden men det gör inget för jag har honom på skype, sen har jag en himla massa andra jag umgås med på habbo, mest chattart med faktiskt för det är vad jag gör nu för tiden.

Haha, det står i min presentationsgrej att jag är 16, det måste varit längesedan jag var riktigt aktiv på den här bloggen. Dags för en come back, kanske? Ja, jag tycker faktiskt det!

Habbo har ändrat sig rejält och Beta-versionen är den enda som är kvar.

RSS 2.0